Kategorier
Uncategorized

Rengøring efter murerstøv

Når en murer har været på spil i dit hjem, er der desværre ikke en hovedrengøring inkluderet i prisen på mureropgaven. Det kan efterlade et forfærdeligt svineri af støv der lægger sig på alle typer overflader, også kaldet murerstøv.

I denne artikel kommer jeg ind på hvordan du nemt og billigt får gjort rent efter alt dette murerstøv, men også hvordan du forebygger at der havner murerstøv over alt sammen med din murer.

Forebyggelse

Det bedste og nemmeste du kan gøre er at forebygge mod murerstøv, og det gør du ved at begrænse hvor meget det kan sprede sig i hjemmet. Det gør du ved at lave noget der kaldes støvvægge.

Opsæt støvvægge så snævert du kan omkring det område mureren skal arbejde på, det vil begrænse støvet til det område. Du laver en støvvæg med enten en stor rulle plastik du kan tape fast i loftet og lade hænge helt ned til gulvet. Du kan også købe forskellige støvvægge der er lidt smartere med dør i, men så kan de også bruges flere gange.

Det er ikke sikkert at du selv skal sørge for støvvæggen, du kan også bede din murer om at sørge for det eller spørge om det er en del af hans standard procedure.

Billig rengøringshjælp efter murerarbejde

OK, måske er skaden sket og dit hjem er dækket af murerstøv, i hvert fald noget af det. I så fald skal du have gjort rent og det skal ske hurtigt så du kan færdes på normal vis i hjemmet.

Du skal finde noget privat rengøringshjælp i gentofte der kan træde til med det rette udstyr. Det gør du nemmest ved at følge linket herover og finde en lokal rengøringshjælp i dit nærområde, og så endda fra bare 138 kr. i timen. Husk denne type arbejde er også dækket af håndværkerfradraget, så den reelle timepris bliver endnu lavere.

Det er nemt, hurtigt og effektivt at gøre det på denne måde, da du får nogle til gøre det, som lever af at gøre rent i andres hjem. Du kan selvfølgelig også gøre det selv, men murerstøv er omfattende rengøringsarbejde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.